Zondagavond 17 November 2013 is uit Jade (Jade of Koda's Place) en Ozzy (Ch. Hessel of Daimarcoons) een nestje prachtige kittens geboren waar we er uiteindelijk 3 van hebben kunnen overhouden. Het betreft hier 2 zeer stevige dames en een katertje. De kittens zijn Finn, Flame en Fay genoemd.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7

Finn is de enige kater van het nest en ontpopt zich tot een flinke vent. Zijn kleuren zijn creme en wit en hij is een enorme knuffel. Verder kan hij enorm hard spinnen en babbelt hij veel. Finn is inmiddels verhuisd en woont in Itegem (Heist o/d Berg, België)!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7

Fay is een van de 2 dames van dit nest. Ze is een geweldige verschijning in blauw en wit. Fay blijft bij ons wonen en zal onze cattery komen versterken. Fay krijgt een eigen gedeelte binnen de pagina "Poezen".

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7

Flame is de andere dame van dit nest. Haar kleuren zijn zilver en zwart. Flame is besproken.
Ze heeft een heerlijk speels en open karakter, maar vindt het ook prachtig om dichtbij te zijn en heerlijk te knuffelen. Flame is inmiddels verhuist en woont nu in Axel.

 

 

In de nacht van 25 september 2013 is onze Apple (Gr. Int. Ch. Zariah's Apple) bevallen van een drietal schitterende kittens. Ook deze bevalling verliep vlekkeloos en inmiddels hebben de kittens de namen "Easy, Eleni en Enya" meegekregen. Het betreft hier 3 dames! Ook hier is Ozzy (Ch. Hessel of Daimarcoons) de vader.

foto1 foto2 foto3 foto4

Easy is de rustigste vna het nest. Komt graag bij je liggen en is dol op aandacht. Easy is verkocht en woont in Zierikzee!

foto1 foto2

Enya is de drukste van dit nest. Altijd bezig met ontdekken en spelen. Sleept graag met speeltjes, maar kan ook heerlijk komen kuffelen. Enya is verkocht en woont in Oss!

foto1 foto2

Eleni valt enorm op met haar prachtige kleuren. Ze is een heerlijk levendig kitten met een eigen willetje. Eleni is verkocht en woont in Tilburg!

foto1 foto2

 

 

In de vroege ochtend van 12 September 2013 is uit Imke (Gr. Int. Ch. Of My Own Imke) en Ozzy (Ch. Hessel of Daimarcoons) het D-Nest geboren. In totaal zijn 4 kittens te wereld gekomen die zich allen uitstekend ontwikkelen. Het betreft hier 3 katertjes (1 x Rood Tabby, 1 x Rood (smoke?) met Wit en 1 x Blauw met wit) en 1 poesje (Blauw (solid?)). Hieronder volgen enkele foto's van de kleintjes.
Bij interesse: Neem contact met ons op! De namen zijn inmiddels ook bekend: "Duke, Dommel, Dodge en Daisy"


foto1 foto2 foto3 foto4

Duke, de drukste en actiefste van het stel. Duke is verkocht en woont samen met zijn zus Diva in Stekene (B)!

foto1

Dommel is een flinke meneer en samen met Duke behoorlijk aanwezig. Zeer bijzondere kleuren! Dommel is besproken!

foto1

==>

Soms verrast een kitten ons nog wel eens. Na de geboorte wisten we vrij zeker dat Dodge een katertje was. Ook gezien de manier waarop hij groeide. Bij nader inzien echter bleek Dodge toch een Diva te zijn! Een flike dame dus!! Diva is Verkocht en woont samen met broer Duke in Stekene (B)!

foto1

Daisy is het prinsesje van dit nest. Maakt zich niet zo druk en is vooral bezig er schattig uit te zien. De kleuren van Daisy is blauw en wit. Daisy is verkocht en woont in Steenbergen!

foto1 foto2

In de nacht van 29 op 30 september 2012is onze Apple bevallen van 4 prachtige kittens. Uiteraard heeft dit nest op onze onverdeelde aandacht mogen rekenen na de ellende van het B-nest. Een van de kittens hebben we helaas moeten laten inslapen vanwege een (niet-erfelijke) afwijking bij de geboorte. De andere 3 (2 dames en een katertje) maken het prima! Hieronder wat foto's van dit nest en de afzonderlijke kittens:

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9foto10

We stellen u graag voor:

Zariah's Cuddle (f) (VERKOCHT)

Een Black Tortie Tabby met White poes. Zij kwam als eerste van dit nest ter wereld en is qua gewicht tot nu toe ook de grootste van het nest. Cuddle is inmiddels de rustigste (= minst drukke) van het nest geworden. Cuddle woont samen met haar broer in Bergen op Zoom.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6

Zariah's Charm (f) (VERKOCHT)

Een Blue-Creme met White poes. Ze is tot nu toe de rustigste van de drie. Charm ontpopt zich tot een bijzonder leergierig en geïntersseerd diertje. Alles wat er in huis gebeurd moet even door Charm gekeurd worden. Charm woont nu in Middelburg.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Zariah's Cloud (m) (VERKOCHT)

De enige kater van dit nest. Cloud is ook een Black-Tabby met wit.
Cloud is een heerlijk ondernemend kereltje met een zeer open karakter. Hij is dol op mensen en is altijd in de buurt als we thuis zijn. Speelt ook graag met zijn zusjes, maar ook met de andere volwassen katten. Cloud woont samen met Cuddle in Bergen op Zoom.

foto1foto2foto3foto4foto5

Op 27-08-2012 is uit Imke en Spyker ons B-nest geboren.

We hebben van het B-nest echter helaas geen enkel kitten mogen overhouden. Vanwege een bacteriële infectie tijdens de zwangerschap waren de kittens zo verzwakt dat ze er ondanks intensieve verzorging uiteindelijk toch beiden aan bezweken zijn.

foto1

 

 

Op 26-aug-2011 is ons A-nest geboren.

Dit nestje is het resultaat van een verparing tussen "Sailingcoons Vareck" en "Gr. Int. Ch. Of My Own Imke".

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto11 foto12 foto13 foto14 foto15 foto16 foto17 foto18B foto18 foto19 foto20

Wij stellen u graag voor:

Zariah's Ace (m)

Ace is de grootste van de 3 en heeft een heerlijk ondernemend karakter. Wil overal deel van uitmaken en staat overal vooraan. Toen Ace ging verhuizen woog hij zo'n 2555 gram.


Ace is op 11 december naar zijn nieuwe huis verhuisd. Hij is super ontvangen had een mooi eigen gemaakt klimmeubel waar hij ontzettend blij mee is. De eerste kennismaking met de honden was niet zo goed maar na een weekje is dat al totaal veranderd. Nu durft hij ze uit te dagen en heeft een nieuw vriendje. Mirza een bordercollie pup. Hij "lift" graag mee met zijn nieuwe vrouwtje Vanessa !

Dank je wel Vanessa voor de heerlijke berichtjes !

foto1 foto2 foto3 foto4 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10

 

Zariah's Amon (m)

 

Amon is de rustigste van de 3. Houdt alles scherp in de gaten, maar hoeft zo nodig niet vooraan te staan. Houdt enorm van een tukje op z'n tijd en is daarbij dol op menselijk contact. Komt graag bij je slapen en knuffelen. Amon woog toen hij weg ging zo'n 1930 gram

Balou is op 10 december verhuisd naar zijn nieuwe adres. Hij was daar gelijk thuis, of hij daar geboren was. Zo makkelijk liep Balou in de rondte. Ze zijn super blij met hem !


foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto11 foto12 foto13 foto14

 

Zariah's Apple (f)

Apple is het prinsesje van het nest. Apple weegt inmiddels ( 26-dec) 2330 gram. Ze is het snelst van alledrie en wijkt niet van je zijde wanneer je thuis bent. Een heerlijk knuffeldier dus!


Apple blijft bij ons wonen.

Apple is ondertussen aardig gegroeid en is super lief. Ze speelt heerlijk met haar spikey ball en komt deze dan ook regelmatig bij je neer leggen zodat je hem weer kan weggooien. Dit spelletje houdt ze heel erg lang vol !

Update 04-mrt-2012: Apple krijgt vanaf nu haar eigen stukje pagina bij de poezen... Daar zullen ook nieuwe foto's en showuitslagen geplaatst worden.
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6