Op deze pagina willen we graag onze andere katten voorstellen!

 

Tygro

foto1 foto2foto3

Tygro is onze grote vent... Na enkele omzwervingen bij herplaatingsadressen en kattenopvang hebben wij hem uiteindelijk "geadopteerd". Tygro bleef maar groeien en is uiteindelijk uitgegroeid tot een flinke (naar later bleek) Noorse Boskat die met een kilo of 7 en een geweldige dikke vacht een bijzonder imposante indruk maakt.
Tygro is geboren op 08-04-2005.
Onze Tygro is een onverbeterlijke knuffel en ligt eigenlijk altijd wel ergens in de buurt als we op de bank zitten. Het liefst ligt hij lekker op schoot waarbij aan alle kanten de poten en staart uitsteken, maar dat mag de pret niet drukken.

Kyra

foto1foto2foto3 foto4 foto5

Kyra (24-01-2007) is een verhaal apart. Ze is een halve Somali maar als je haar ziet zie je geen verschil met een "echte". Kyra is echt Alex zijn kat, kom niet aan Kyra of je komt aan hem. Kyra doet ook nooit iets verkeerd….
Qua karakter is ze echt een “Miepert” kom niet aan haar pootjes want de liefde is over. Verder een kriebeltje over haar hoofd of lijf wil ze maar al te graag. Als er vreemde mensen over de vloer zijn zie je haar niet snel, ze kijkt een de kat uit de boom ! Andere katten maken graag misbruik van haar opvliegende karaktertje, ze is dan ook vaak de pineut als een van de andere katten een slecht humeur heeft...

Zorro

foto1 foto2

Zorro (23-12-2007) is de laatste HTK die we in huis hebben gehaald... Even op en neer naar Groningen wat hij had zo’n lief kopje. Qua karakter is hij echt geweldig. Hij kroelt met iedereen en met de andere katten kan hij heel goed overweg.  Af en toe spelen en dan echt leuk spelen met de andere katten. Hij is heel zachtaardig en zal ook echt nooit doorbijten, zowel niet bij de andere katten als bij de mens.

.

Isis

foto1 foto2 foto3 foto4

Isis (Chenango's Magic Color) is onze eerste "echte" Maine Coon. Eentje met stamboom dus...
Isis heeft een geweldig karakter, staat graag in het middelpunt van de belangstelling en is superlief voor ons en de andere katten.
Deze dame is geboren op 12-02-2009 en weegt momenteel rond de 7 kilo. Een behoorlijk imposante verschijning dus.

 

Abby
Abby (Chenango's Jemima)

foto1 foto2 foto03 foto04

Abby is een geweldig speelse en aanhankelijke poes met de kleuren blue en silver tabby.
Ze is een heerlijk vrolijk dier die graag lekker bij ons op de bank komt liggen als wij daar ook zijn.
Met haar "zilveren eyeliner" heeft ze een bijna onweerstaanbare blik en het is dan ook onmogelijk boos op haar te zijn als ze in haar goedbedoelde lompheid weer eens iets omgooit in huis.
Haar heerlijke zachte en volle vacht maken samen met haar prachtige pluimstaart het geheel af.

Onze droom dat Abby ooit kittens zou krijgen is helaas in duigen gevallen en leeft nu bij ons als een hele lieve gezelschapspoes.