Gizmo

11-05-2004 - 29-11-2011

Er zijn van die dagen dat je gewild had dat de dag nooit begonnen was. Deze dag was echter bijna afgelopen. Rond een uur of 6 in de avond trof ik ons enthousiaste kattenvolk thuis aan, maar Gizmo lag lekker te slapen op de bank zoals ze zo vaak doet. Helaas bleek deze keer dat de slaap permanent was; Gizmo was ergens op de dag vredig ingeslapen. Veel te jong wat ons betreft, maar wij hebben daar helaas niets over te vertellen. We weten in ieder geval wel dat we ons uiterste best hebben gedaan haar leven zo mooi mogelijk te laten zijn, we zullen haar ontzettend missen.

foto1

Lieve Gizmo,

Je was onze eerste echte kitten, zo lief en een klein zwart wit bolletje. Je groeide op tot een prachtkat. Je nam Tygro onder je hoede. En als we buiten ruzie hoorde van vreemde katten had Tygro het altijd gedaan. Dan liet je altijd even weten dat jij de baas was.

Maar ook vaak deed je hem wassen of hij jou. Dan was het zomaar 1 lik maar de liefde hadden jullie voor elkaar. Je vond de nieuwe kittens altijd maar lastig maar stiekem vond je ze ook leuk.

Je deed altijd kwetteren naar iemand zijn hand en was een prachtbeest.

Slaap zacht lieve Kittenmo we zullen je missen !        

Luxor

 

15-03-2006-06-12-2011

Ook bij Luxor is ze veels te snel heen gegaan. De dag ervoor was je nog helemaal nagekeken, en ingeënt. Je was gezond verklaard. Op 6 december was je vrolijk en deed je kroelen net zoals anders, je heerlijke stemmetje lekker vals maar zoals anders nog steeds als gewoon. Ik ben even tussendoor boodschappen gaan doen en toen ik terug kwam en naar boven liep lag je raar, ik had het gelijk door, ook jij was ineens overleden. Er spookte vanalles door mijn hoofd, waarom jij nu ook, zweeft er hier iets raars. Ik snapte het totaal niet...... We hebben helaas autoptie op je moeten laten doen, omdat we toch echt moesten weten of er niks raars was. Gelukkig was dit niet het geval. Maar het doet ons nog steeds heel veel pijn dat je bent overleden.

foto1foto2

Lieve Luxor,

Je kwam als kitten bij ons, heel erg klein en ontzettend lief kijkend met veels te grote ogen. Je groeide uit tot een propje....Iets te klein voor je gewicht, maar je was een echte kroeldoos.
Vreemde mensen vond je niks maar als je wist dat het "goed" volk was bleef je kopjes geven.

Als je iets duidelijk wilde maken deed je dat met een "schel" stemmetje. En dat net zolang wij het doorhadden.

Lieve Luxor, ook jij bent veels te vroeg bij ons weggegaan, ik hoop dat je Gizmo hebt gevonden en dat jullie lekker samen in een warm mandje kunnen liggen !